Sejur Abu Dhabi - InterContinental Abu Dhabi, an IHG Hotel, cu plecare din Bucuresti

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Amplasat in inima capitalei, InterContinental Abu Dhabi este situat pe plajă, la 10 minute cu mașina de centrul animat al orașului și la 20 de minute cu mașina de Centrul Internațional de Expoziții din Abu Dhabi.

Camerele de la InterContinental Abu Dhabi au interior modern, mobilier de lux și baie de lux amenajată cu marmură. Toate camerele oferă vedere la oraș sau la Golful Persic.

InterContinental Abu Dhabi găzduiește unele dintre cele mai bune restaurante din oraș. Puteți să savurați carne braziliană suculentă la Chamas Churrascaria, specialități libaneze autentice la Byblos Su Mer, preparate italiene de casă la Circo, mancăruri populare din lumea veche la Belgian Cafe, arome panasiatice la Cho Gao Marina Walk, fructe de mare proaspete cu influențe thailandeze la restaurantul premiat Fishmarket și diverse vinuri, cocteiluri și cafea la Piano Lounge. Deschis pe tot parcursul zilei, restaurantul Selections servește micul dejun, pranzul și cina cu vedere perfectă la plajă și la portul de agrement de la aproape toate mesele.

InterContinental Abu Dhabi include și un port de agrement privat. Printre alte facilități de agrement, hotelul cuprinde o piscină mare cu o terasă la soare și o sală de fitness ultramodernă. Serviciul de concierge poate aranja tururi pentru oaspeți.

Oaspeții pot face cumpărături la Sukul de Aur, la Heritage Village și la Cultural Foundation. De asemenea, la mică distanță se găsesc mai multe malluri de top.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre InterContinental Abu Dhabi, an IHG Hotel, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate