Perioada: 23.07 - 30.07.2019 (7 nopti/8 zile)
Pret: 379 EURO
Supliment single: 150 EURO
Reducere copii (2-12 ani): 45 EURO
Grup minim: 30 pers.

IMBARCARI DIN:
Bacau, Brasov

TRANSFER GRATUIT (pentru minim 4 persoane):
Suceava, Falticeni, Iasi, Tg. Frumos, Roman, P. Neamt, Onesti, Focsani

PRETUL INCLUDE
- Transport cu autocar licentiat
- 3 nopti cazare cu mic dejun Budapesta hotel 3*/4*
- 1 noapte cazare cu mic dejun Viena hotel 3*
- 1 noapte cazare cu mic dejun Munchen hotel 3*
- 1 noapte cazare cu mic dejun Graz hotel 3*
- 1 noapte cazare cu mic dejun zona Innsbruck hotel 3*
- Asistenta turistica din partea agentiei
- Ghid insotitor vorbitor de limba romana
- Tururi de oras: Budapesta, Viena, Munchen, Salzburg, Graz
- Excursiile pe Valea Dunarii, Defileul Dunarii, Munchen si Castelele Bavariei

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice si nici ghizii pentru acestea
- Recomandam Asigurare medicala (indiferent de varsta) + Asigurare Storno: aprox. 47 lei/pers. sau Asigurare medicala: aprox. 40 lei/pers. (indiferent de varsta)
- Intrarile la obiectivele turistice
- Croaziera pe Dunare (15 Euro fara cina / 35 Euro cu cina)
- Funicular Salzburg
- Urcarea la Neuschwanstein
- Alte servicii decat cele mentionate in programul excursiei

CONDITII FINANCIARE

TERMENE DE PLATA - OFERTA STANDARD:
- 30% din pretul pachetului turistic in 2 zile de la inscriere sau emitere factura;
- 30% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

TERMENE DE PLATA - EARLY BOOKING:
- 30% din pretul pachetului turistic in 2 zile de la inscriere sau emitere factura;
- 70% din pretul pachetului turistic la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea cu aplicarea penalitatilor din contract.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 30% din pretul pachetului de servicii, renuntare cu pana la 30 zile inaintea plecarii;
- 60% din pretul pachetului de servicii, renuntare in intervalul de 29-16 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului de servicii, renuntare intr-un interval mai mic sau egal cu 16 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.Ziua 1
Bacau - Brasov - Sibiu - Budapesta (860 km). Ora 04:00 plecare din Bacau, parcare Stadion Municipal, spre Budapesta pe traseul Bacau - Onesti - Tg. Secuiesc - Brasov - Sibiu - Nadlac - Budapesta. Sosire in cursul dupa-amiezii in capitala Ungariei: scurt tur de oras - Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas. Seara cazare si timp liber la dispozitie pentru servirea cinei in oras. Cazare in Budapesta - hotel 3*/4*.

Ziua 2
Budapesta - Viena (250 km). Mic dejun. Plecam dimineata spre urmatoarea capitala: Viena. Vizitarea Palatul Schonbrunn si gradinile acestuia. Urmeaza un tur panoramic de oras pentru a admira frumusetea fostei capitale imperiale: Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Piata Maria Tereza, Ringstrasse, Muzeul de Arta, Primaria, Parlamentul, Universitatea, Burgtheater, Palatul Hofburg (exterior). Apoi parcurgem un tur pietonal pe Kartnerstrasse, Monumentul ciumei spre Domul Sf. Stefan si Opera. Aici avem timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si vizite individuale. Ne pierdem pe frumoasele artere ale Vienei; capitala este un oras al pietonilor, al calatorilor. Orasul muzicii ne incanta cu istoria sa bine conservata, o capitala care ne aduce aminte de clasicii Haydn, Beethoven, Mozart, imperiul dinastiei Strauss. Cazare in Viena - hotel 3*.

Ziua 3
Viena - Defileul Dunarii - St. Gilgen - Salzburg - Munchen (455 km). Mic dejun. Ne indreptam spre Salzburg, ghidati de defileul Dunarii. Primul popas va fi in Krems, oras situat la confluenta Dunarii cu raul Krems. Varietatea culturala si istorica deosebita care incepe inca din secolul X, fac din acest mic orasel o destinatie turistica interesanta. Admiram defileul Wachau, format de Dunare, care se intinde pe o suprafata de 40 de km intre orasele Krems si Melk. Ne pierdem apoi pe stradutele mici si inguste din centrul orasului pentru a descoperi cateva repere locale: Biserica Piarista Sf. eeeetefan, Muzeul Weinstadt, Galeriile de Arta. Ne indreptam spre Salzburg, orasul lui Mozart. Vizitam aici: Gradinile Mirabel, Domul, Casa lui Mozart si Orasul Vechi. Traversam superba zona montana Salzkammergut, cu creste semete reflectate in oglinda lacurilor glaciare. Scurt popas in renumita statiune St. Gilgen. Dupa ce ne-am delectat cu frumusetile locului ne imbarcam in autocar si ne indreptam spre Munchen, capitala Bavariei. Pornim prin inima orasului, vizitand fermecatoarea Piata Marienplatz, unde se afla atat sediul vechi, cat si cel nou al Primariei, apoi vedem Rathaus-Glockenspiel, o cladire fascinanta din secolul al XVI-lea. In Munchen se afla celebra galerie Neue Pinakothek, ce a fost inaugurata in secolul al XIX-lea, fiind considerata prima galerie de arta contemporana din Europa. Seara, timp liber la dispozitie pentru explorarea strazilor bavareze si degustare de bere. Cazare in Munchen - hotel 3*.

Ziua 4
Munchen - Linderhof - Neuschwanstein - Innsbruck (255 km). Mic dejun. Astazi vizitam celebrele castele ale Bavariei. Oprim mai intai la Palatul Linderhof, din Ettal. Asezat la poalele Alpilor Bavarezi, acesta este cel mai mic dar si cel mai somptuos palat al lui Ludovic II, singurul pe care a trait sa-l vada terminat. Inspirat din Versailles, palatul are camere decorate cu pietre pretioase, o cascada interioara si o grota artificiala, iar dormitorul regal are un candelabru de 500 kg, tinand nu mai putin de 108 lumanari. Continuam drumul pe granita si ajungem la Neuschwanstein, unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. Un simbol al stilului romantic, palatul ne aminteste de basmele copilariei. Ne retragem la Insbruck, capitala Tirolului, un minunat oras de la poalele Alpilor. Parcurgem un scurt tur pietonal in centrul istoric admirand Palatul Hofburg, Goldenes Dachl, Arcul de Triumf si Partia de Sarituri cu schiurile Berigsel. Atractia principala a orasului este insa Schloss Ambras, o fortareata transformata in palat renascentist de catre Arhiducele Ferdinand II. Cazare in zona Innsbruck - hotel 3*.

Ziua 5
Kitzbuhel - Zell am See - Graz (400 km). Mic dejun. Parasim frumosul oras din Tirol si ne indreptam spre Kitzbuhel, un vechi oras minier, devenit astazi una dintre cele mai selecte statiuni montane. Se spune ca aici se afla prima partie de ski din Austria, datand din 1893. Micul oras cu case colorate si arhitectura medievala, acoperit mai tot timpul de zapada, ne da impresia ca aici oamenii traiesc un Craciun perpetuu. Putin mai jos, in Zell Am See, descoperim un peisaj furat din cartile postale, cu un lac care se intinde la poalele muntilor impaduriti. Ne vom lasa coplesiti de natura si aproape ca vom ignora orice altceva, caci cu siguranta ne va lipsi acest tablou epic. Dupa-amiaza ajungem in Graz, al doilea oras al Austriei. Aici gasim un amestec fericit de stiluri si miscari artistice, de la gotic, renascentist si baroc la contemporan, care s-au succedat de-a lungul celor opt secole de istorie a orasului. O lume pitoreasca a colturilor ascunse si a pasajelor secrete si-a facut loc langa impaduritul Schlossberg. Pe platoul acestuia se ridica vechiul simbol al orasului: turnul cu ceas din Graz, parte a fostei fortarete. Privind de aici, orasul de pe Mur se deschide asemenea unei carti. Domul din Graz, o cladire apartinand goticului tarziu, aduce aminte de zilele in care Grazul era oras imperial. Prefectura se aseamana unui palazzo venetian, in timp ce Muzeul universal Joanneum, fondat de arhiducele Johann, contine mai multe obiecte decat orice alt muzeu regional din Austria. Cazare in Graz - hotel 3*.

Ziua 6
Graz - Esztergom - Visegrad - Budapesta (480 km). Mic dejun. Traseul continua spre Viena, unde ne deplasam direct la City Shopping Sud Vosendorf (SCS), aflat la 12 km distanta de capitala Austriei, unul din cele mai mari centre comerciale din Europa, cu peste 330 de magazine si 70 de restaurante. Dupa amiaza plecare spre Valea Dunarii, cu superbele orase amplasate intr-un cadru natural unic: Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei), Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Szentendre. Cazare in Budapesta - hotel 3*/4*.

Ziua 7
Budapesta - Zi libera. Mic dejun. Astazi avem timp liber pentru vizitarea frumoasei capitale, individual sau impreuna cu ghidul insotitor. Piata si Bulevardul Andrassy au fost inscrise de UNESCO in patrimoniul mondial. Piata este organizata in jurul esplanadei Monumentului Mileniului, construit pentru a celebra o mie de ani de la asezarea ungurilor in campia Panoniei. Spre seara, te invitam la o minunata plimbare pe Dunare, o croaziera care ne dezvaluie principalele obiective ale Budapestei frumos luminate si in timpul careia putem servi cina si ciocni un pahar de vin. Cazare in Budapesta - hotel 3*/4*.

Ziua 8
Ziua 8 | 30.07.2019: Budapesta - Sibiu - Brasov - Bacau (860 km). Mic dejun. Ne imbarcam in autocar si ne indreptam spre tara. Sosire in Bacau seara, in functie de formalitatile vamale.

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bacau catre Austria - Bavaria (8 zile) 2019, Innsbruck, Austria

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
verifica
25
26
27
28
29
30