SPANIA - circuit si sejur pe Costa Brava (13 zile)
 

Costa Brava, Spania
Perioada: 05.06-17.06.2019 (12 nopti / 13 zile)
Pret: 649 EURO
Supliment single: 235 EURO
Grup minim: 35 pers.

IMBARCARE DIN Bacau

TRANSFER GRATUIT (pentru minim 4 persoane):
Suceava, Falticeni, Iasi, Tg. Frumos, Roman, P. Neamt

PRETUL INCLUDE
- Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international
- 12 cazari cu mic dejun in hotel 3* (ca exceptie 2*)
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu, iar intre zilele 5-9 beneficiati de Asistenta Turistica.
- Vizite la Ljubljana, Monaco, Costa Brava, Genova, Sirmione, Budapesta.

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Asigurare Travel (medicala + storno)
- Excursiile si vizitele optionale conform program
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti
- SUPLIMENT pentru 6 cine pe Costa Brava 6 Euro x 6 = 36 Euro/pers.

CONDITII FINANCIARE

TERMENE DE PLATA - OFERTA STANDARD:
- 30% din pretul pachetului turistic in 2 zile de la inscriere sau emitere factura;
- 30% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

TERMENE DE PLATA - EARLY BOOKING:
- 30% din pretul pachetului turistic in 2 zile de la inscriere sau emitere factura;
- 70% din pretul pachetului turistic la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea cu aplicarea penalitatilor din contract.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 30% din pretul pachetului de servicii, renuntare cu pana la 30 zile inaintea plecarii;
- 60% din pretul pachetului de servicii, renuntare in intervalul de 29-16 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului de servicii, renuntare intr-un interval mai mic sau egal cu 16 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
Ziua 1
BACAU - BRASOV - ARAD - BUDAPESTA (cca. 815 km) Plecare din Bacau, la ora 06:00 din parcare Hotel Moldova, spre Budapesta. Optional croaziera pe Dunare la Budapesta (15 Euro fara masa), pt. a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Bas. Sf. Matyas, Pal. Regal, Stanca Ghelert. Cazare la Budapesta.

Ziua 2
BUDAPESTA - LJUBLJANA - PADOVA (cca. 690 km) Mic dejun. Plecare spre Italia, tranzitand Slovenia spre Ljubljana pentru un tur pietonal: Piata Congresului, cu Universitatea si Filarmonica, si Biserica Franciscana (sec. XVII). Apoi traversam Podul Triplu spre Orasul Medieval cu importante monumente de sec.XV: Primaria- cu un ceas amplasat pe turn, declarat monument UNESCO, Catedrala- important monument de arhitectura gotica si baroca, mentionata pentru prima oara in sec XIII si incheiem turul cu Podul Dragonului (sec. XIX)- simbolul orasului. Continuam traseul spre Padova pentru cazare.

Ziua 3
PADOVA - MONACO - AIX-EN-PROVENCE (cca. 655 km) Mic dejun. Plecam spre Franta si strabatem Riviera Ligurica supranumita Riviera Florilor si Riviera Franceza - Coasta de Azur. Vom opri in Monaco, micul stat cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal, pentru Cazinoul de aici si cursele de Formula 1. Dupa ce admiram Muzeul Oceanografic, Catedrala Sf. Nicolae si Palatul Princiar, vom parcurge traseul Circuitului de Formula 1 spre faimosul Cazino. Continuam deplasarea spre zona Aix-en-Province pentru cazare.

Ziua 4
AIX-EN-PROVENCE - AVIGNON - COSTA BRAVA (cca. 430 km) Mic dejun. Excursie optionala (10 Euro) la Avignon- capitala regiunii Provence, unde vom descoperi fostul Palat Papal (sec. XIII)- cea mai mare si mai importanta cladire gotica medievala din Europa. Imaginati-va cele mai mari 4 catedrale gotice din lume, puneti-le una langa alta si aveti imaginea acestui grandios palat, care a servit 72 de ani drept resedinta pontificala. Centrul medieval din Avignon, eenscris din 1995 pe lista patrimoniului UNESCO, impreuna cu faimosul Pod peste Rhone Saint-Beneezet, vechi de aproape 1000 de ani, care avea in acele vremuri peste 900 de metri lungime. Turistii care nu opteaza pentru excursia la Avignon se vor bucura de shopping intr-un centru comercial. Plecam spre Spania pentru a ne caza in una din renumitele statiuni de pe Costa Brava.

Ziua 5
COSTA BRAVA - Soare, plaja, valuri si multa relaxare! Va asteapta 5 zile de sejur cu mic dejun pe Costa Brava, una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale Spaniei, de la tarmul Mediteranei, loc ideal pentru relaxare, plaja si distractie, si timp suficient pentru a descoperi o parte din istoria si traditiile acestei tari, participand la excursiile optionale organizate de partenerii locali din statiune. Va recomandam excursiile la: - Montserrat, Muntele Sfant al Catalunyei, unde se afla Manastirea Benedictina care pastreaza statuia Maicii Domnului (La Moreneta)- cel mai venerat obiect de cult din regiune - Principatul Andorra, unul dintre cele mai mici state ale lumii, paradis tax free pentru iubitorii de shopping. - Girona, descris de Lonely Planet drept cutia cu bijuterii (avand foarte multe de oferit: muzee, galerii de arta, biserici gotice si o atmosfera medievala captivanta). - Parcul de distractii PortAventura, unul dintre parcurile tematice cele mai spectaculoase din Europa, unde veti explora cele 5 zone (Mediterrania, Far West, Mexico, China, Polinezia), cu grade diferite de dificultate, al caror scop este de a transforma fiecare moment intr-o amintire de neuitat. Nu ratati spectacolul de Flamenco, organizat la un Castel Medieval, unde veti lua contact cu acest gen musical tipic spaniol, caracterizat printr-o ritmicitate pronuntata si declarat de UNESCO drept patrimoniu al omenirii. Petreceti o seara diferita si distractiva, care include un spectacol live in stil medieval, de muzica, dans si calarie.

Ziua 6
COSTA BRAVA - Soare, plaja, valuri si multa relaxare!

Ziua 7
COSTA BRAVA - Soare, plaja, valuri si multa relaxare!

Ziua 8
COSTA BRAVA - Soare, plaja, valuri si multa relaxare!

Ziua 9
COSTA BRAVA - Soare, plaja, valuri si multa relaxare!

Ziua 10
COSTA BRAVA - MARSILIA - CANNES (cca. 510 km) Mic dejun. Parasim Spania si traversam Franta cu o vizita in Marsilia - al doilea cel mai mare oras din tara. Aici admiram Vieux Port - cel mai vechi port si cu adevarat inima orasului, cu o istorie milenara care i-a adus prosperitatea, dar si imigranti din toate colturile lumii. Acum, sunt ancorate sute de barci si iahturi luxoase, iar in jur sunt hoteluri, restaurante, baruri si terase de unde turistii pot admiram silueta masiva a Chateau d\ lf, unde ar fi fost inchis Contele de Monte Cristo. Este, de fapt, o cetate construita pentru a apara orasul de atacurile de pe mare, din ordinul regelui Francisc I in sec. XV, si devenita apoi inchisoare, prin sec. XVII. Datorita romanului lui Alexandre Dumas, insula si fortificatiile au dobandit o faima care atrage acum turisti din toate colturile lumii. Continuam traseul pentru cazare in zona Cannes.

Ziua 11
CANNES - GENOVA - SIRMIONE - PADOVA (cca. 550 km) Mic dejun. Intram in Italia si vizitam in capitala Liguriei un obiectiv UNESCO, centrul istoric al orasului Genova: Porta Soprana - cea mai veche constructie din Genova (sec. X-XII), Casa lui Christofor Columb, Palatul Ducal, Catedrala San Lorenzo, Portul Vechi si Acvariul- unul dintre cele mai mari din Europa. Plecam apoi spre Padova, strabatand Nordul Italiei, cu oprire pentru a explora Sirmione, situat pe malul lacului Garda, cel mai mare lac din Italia. Aspectul medieval, cu stradute inguste si case pitoresti este amplificat de fortareata construita in sec. XII-XIII, la care accesul se facea numai pe poduri mobile, fiind practic eenconjurata de ape. In interiorul Castelului exista un mic muzeu cu artefacte medievale. Seara, cazare in zona Padova.

Ziua 12
PADOVA - BALATON - BUDAPESTA (cca. 690 km) Mic dejun. Timp liber la hotel sau excursie optionala (8 Euro) la Padova, unde vizitam Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj, care pastreaza moastele sfantului. Plecare spre Budapesta, urmand pe autostrada malul lacului Balaton, cel mai mare lac din Europa centrala. Incheiem cu o croaziera optionala pe Dunare la Budapesta (15 Euro fara masa sau 30 Euro cu masa), pt. a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Ghelert. Cazare la Budapesta.

Ziua 13
BUDAPESTA - ARAD - BRASOV - BACAU (cca. 815 km) Mic dejun. Intoarcere in Bacau in jurul orei 23.30, in functie de trafic si formalitatile de frontiera.

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bacau catre SPANIA - circuit si sejur pe Costa Brava (13 zile), Costa Brava, Spania