Itinerariu:
Ziua 1. Bucuresti – New York
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia New York. Dupa sosirea in New York, transfer si cazare la hotel Holiday Inn Express and Suite Meadowlands sau similar in New Jersey (zona New York).

Ziua 2. New York City
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Manhattan cu opriri pentru fotografii la Times Square, Wall Street, Fifth Avenue, Battery Park si Central Park. Dupa-amiaza, timp liber sau, optional, vizita la Statuia Libertatii*, simbolul Statelor Unite si Ellis Island*, o mica insula istorica, devenita una dintre cele mai vechi statii de imigrare ale tarii. Seara, cazare la hotel in hotel Holiday Inn Express and Suite Meadowlands sau similar in  New Jersey (zona New York).
Ziua 3. New York – Boston
Mic dejun. Plecare spre Boston. Tur de oras si vizita la Boston Common, cel mai vechi parc public din America. Plimbare pe Freedom Trail si vizitarea principalelor obiective turistice. Seara, cazare la hotel Comfort Inn zona Boston sau similar.

Ziua 4. Boston – Syracuse
Mic dejun. Plecare spre Syracuse. Pe drum, oprire la Green Mountain National Forest. Seara, cazare la hotel Super 8 Liverpool Syracuse airport in zona Syracuse sau similar.

Ziua 5. Syracuse – Niagara
Mic dejun. Plecare spre Parcul National Niagara Falls unde se pot admira cascadele Bridal Veil si Horseshoe. Seara, cazare la hotel Days Inn and Suites Niagara Falls in zona Niagara sau similar.

Ziua 6. Niagara – Toronto – Niagara
Mic dejun. Excursie la Toronto unde se viziteaza Primaria, districtul financiar al orasului si turnul CN. Sear intoarcere la cazare la hotel in zona Niagara. 

Ziua 7. Niagara – Lancaster
Mic dejun. Plecare spre Lancaster. Pe drum se viziteaza Tara Amishilor din Pennsylvania pentru a afla mai multe detalii despre istoria si traditiile comunitatii. Seara, cazare la hotel Country Inn in zona Lancaster sau similar.

Ziua 8. Washington
Mic dejun. Plecare spre Washington. Tur de oras ce include vizitarea principalelor obiective turistice: Casa Alba (exterior), Capitoliul Statelor Unite, Lincoln Memorial. Seara, cazare la hotel Hampton Inn & Suites in zona Washington sau similar.


Ziua 9 Washington – Philadelphia – New Jersey
Mic dejun. Plecare spre Philadelphia, tur de oras ce include vizitarea principalelor obiective turistice: Liberty Bell si Sala Independentei, locul in care au fost semnate Declaratia de Independenta si Constitutia Statelor Unite. Seara, cazare la hotel Holiday Inn Express and Suite Meadowlands sau similar in New Jersey (zona New York).

Ziua 10. New Jersey – New York
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite pe cont propriu si cumparaturi. Seara, cazare la hotel Holiday Inn Express and Suite Meadowlands sau similar in New Jersey (zona New York).

Ziua 11. New York – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Alte informatii:

Informatii generale despre obtinerea vizei (Nonimigrant visa) https://ro.usembassy.gov/
formular online in limba engleza (DS-160) completat pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/  
fotografie in format electronic realizata in ultimele sase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezolutia intre 600 si 1200 pixeli si de 240KB
plata taxei de viza in valoare de 160$ (echivalentul in lei) la orice sucursala a Bancii Transilvania. Plata se face in baza unui formular pe care il veti descarca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descarcarii)
programarea interviului la ambasada 
Turistii pot aplica pe cont propriu sau cu asistenta agentiei

Nota:

*Hotelurile  din Statele Unite  nu sunt oficial clasificate pe stele. Pentru o mai buna orientare, am realizat o clasificare a acestora  in urma  review-urilor  turistilor dar si a dotarilor de care beneficiaza unitatea de cazare.

   

Grup minim pentru organizarea circuitului: 40 persoane.  

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Circuit SUA & Canada, Toate locatiile, Statele Unite